SEOClerks

Artikelen optimaliseren met de WordPress website positioning by Yoast plugin

by    SEO   Friday, January 30th, 2015
SEOClerksWil je de artikelen van je WordPress website optimaliseren voor de zoekmachines? De plugin WordPress SEO by Yoast kan je hier goed bij helpen.

Wanneer je gebruikt maakt van de WordPress SEO plugin, dan krijg je onder de editor als je een artikel bewerkt een box genaamd “WordPress SEO door Yoast”.

In deze box kun je een titel en beschrijving invullen en ook nog een focus zoekterm (focus keyword). Wanneer je een focus zoekterm invult krijg je optimalisatie mogelijkheden te zien.

In deze video zal ik laten zien hoe ik één van mijn artikelen verder optimaliseer door de tips uit te voeren die de plugin aangeeft na het invullen van de focus zoekterm. Wanneer je dit doet weet je in zeker dat je artikelen goed geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines.

Goed geoptimaliseerde artikelen zorgen er echter niet direct voor dat je altijd hoog scoort in Google. Het vergroot uiteraard wel de kans, maar er zijn verder nog meer dan 200 andere ranking signalen die je positie bepalen.

Bekijk ook het artikel dat ik heb geschreven over de focus zoekterm: https://webtalis.nl/focus-trefwoord-wordpress-seo-yoast/

Lijkt het je leuk om op de hoogte gehouden te worden wanneer er nieuwe video’s verschijnen? Abonneer je dan op mijn kanaal:
http://goo.gl/mBYNo5

Voor meer handige tutorials kun je ook de website bezoeken:
https://webtalis.nl

Je kunt me tevens ook volgen op diverse social media kanalen:
Google+ ► https://plus.google.com/+MaikelvandeWeerd/
Facebook ► http://facebook.com/webtalis
Twitter ► https://twitter.com/webtalis

source

SEOClerks